Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kırmızı ışıkta geçerken otomobilin çarptığı Rus kadın hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Kırmızı ışıkta geçerken otomobilin çarptığı Rus kadın hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Mersin’de Rus uyruklu yaşlı bir kadın, kırmızı ışığı fark etmeyerek yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Mersin-Antalya D400 karayolu’nun 20. kilometresinde Erdemli ilçesine bağlı Kargıpınarı Mahallesi’nin ışıklı yaya geçidinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hüseyin Serin idaresindeki otomobil, kendisine yanan kırmızı ışığı fark etmeyerek yaya geçinden karşıya geçmeye çalışan Rusya uyruklu 88 yaşındaki Nina Viktor Adapova’ya çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan yaşlı kadın olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil ise biraz daha ilerde durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi.

YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENİ MORGA GÖTÜRÜLDÜ

Sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirlerken, güvenlik güçleri de hem yol tedbiri aldı, hem de olay yerinde inceleme yaptı. İnceleme sonrasında yaşlı kadının cansız bedeni cenaze aracı ile Erdemli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...