Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak uyarısı: Kuvvetli yağışa dikkat

Düzenleyen:
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak uyarısı: Kuvvetli yağışa dikkat

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji, yurdun geneli için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu. Buna göre, Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile İstanbul'un kuzey ve doğusu, Balıkesir'in kuzey, Çanakkale'nin iç kesimleri, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Adana'nın kuzeyi, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Niğde, Kayseri, Nevşehir ve Aksaray çevrelerinde sağanak öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmini raporlarına göre; yurdun büyük bir bölümünde, sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olması bekleniyor. Diğer yerlerde ise bulutlu hava beklenirken, Marmara, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Marmara, Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Batı Karadeniz ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak uyarısı: Kuvvetli yağışa dikkatMeteoroloji Genel Müdürlüğü günlük hava tahmini verisi.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE GERÇEKLEŞECEK
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklıkları artarak mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Parçalı bulutlu 17
İstanbul: Parçalı bulutlu, kuzey ve doğusu yerel olmak üzere sağanak yağışlı 16
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 25
Adana: Parçalı bulutlu, zamanla kuzey kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
Antalya: Az bulutlu 26
Samsun: Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 17
Trabzon: Parçalı çok bulutlu ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı 17
Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde güney kesimleri yerel olmak üzere yağmurlu 13
Diyarbakır: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak yağışlı 24

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...