HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Metroda kadınlara bıçak çeken şahsın babası konuştu: Bize de şiddet uyguluyor

Düzenleyen: /
Metroda kadınlara bıçak çeken şahsın babası konuştu: Bize de şiddet uyguluyor
Metro, Bıçak, Saldırı, Senanur Damgacı, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde bir kişi, kadınlara bıçak çekip küfürler savurmuştu. Tutuklanan Emrah Y'nin babası Ziya Y, evladı adına Türk halkından özür diledi.

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda Senanur Damgacı'ya bıçak çekip, tehdit ve hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınarak tutuklanan zanlı Emrah Y'nin babası Ziya Y. Konuştu. Baba, oğlunun yaptığının doğru olmadığını söyledi. 

Metroda kadınlara bıçak çeken şahsın babası konuştu: Bize de şiddet uyguluyor

"MADDE BAĞIMLISI

Evladının madde bağımlısı olduğu için dönem dönem krize girdiğini belirten Ziya Y. “Emrah krize girdiği zaman bizi de tanımıyor. Benim oğlumun gerçekten tedaviye ihtiyacı var" dedi.

"VİCDANIM RAHAT DEĞİL"

Oğlunun durumunu çeşitli birimlere bildirdiğini belirten Ziya Y, şunları söyledi: CİMER'e, savcılığa ve kaymakamlığa da bildirdim. Emniyetin de haberi var, bu çocuğun gerçekten psikolojisi bozuk, tedavi olmadığı sürece cezaevinde kalsa da problem değil. Madde alamadığı ve parası olmadığı zamanlarda bizi de zorluyordu. Bize de fiziki şiddet uyguluyordu. Ben oğlumu kaybetmek istemiyorum. Bunun tedavisini istiyorum ama bize nasıl yardımcı olabilirler onu da bilemem. Türk halkından özür dilerim. Edilen küfür ve hakaretlerden dolayı kadınlardan da özür dilerim. Ben böyle bir olaya razı değilim, vicdanım da rahat değil açıkçası.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...