İstanbul'da lodos trafiği de etkiledi, yoğunluk yüzde 78

Düzenleyen:
İstanbul'da lodos trafiği de etkiledi, yoğunluk yüzde 78

YAŞAM Haberleri

Meteorolojinin günler öncesinden uyarıda bulunduğu fırtına Türkiye'nin bir çok yerinde hayatı felç etti. İstanbul'da fırtınadan en çok etkilenen illerden biriydi, bu durum trafiğe de yansıdı yoğunluk şuan yüzde 78'i gördü.

İstanbul’da gün içerisinde etkili olan kuvvetli lodos ve yağış megakentte trafiği adeta felç etti. İBB verilerine göre yoğunluk şuan için yüzde 78 seviyelerine ulaştı. Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da sabah saatlerinden bu yana etkisini gösteren kuvvetli lodos ve yağışlı hava hayatı durma noktasına getirdi. Lodos ve yağışlı havanın en çok etkisini gösterdiği illerden İstanbul'da araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar trafiği adeta felç etti.
İstanbul'da lodos trafiği de etkiledi, yoğunluk yüzde 78
UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU, TRAFİK DURDU
İstanbul’un bir çok noktasındaki yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken, trafik bazı bölgelerde durma noktasına geldi. İstanbul Boğazındaki lodos nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde ise trafik zaman zaman kontrollü bir şekilde tek şeritten sağlanıyor.

BAZI RAYLI SİSTEMLER VE DENİZ ULAŞIMINDA AKSAKLIKLAR VAR
Olumsuz hava koşulları nedeniyle, bazı raylı sistem seferlerinde ve deniz ulaşımında da aksaklıklar yaşanıyor.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...