Antalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’nın Döşemaltı ilçesinde ziyaret ettiği eski eşi ile tartışan koca eski eşini ve kayınbiraderlerine kurşun yağdırdı. İki çocuk annesi genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken yaralanan iki kardeşi ise hastaneye kaldırıldı. Cani eski eş polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Antalya’nın Döşemealtı ilçesina bağlı Çıplaklı Mahallesinde meydana gelen olayda eski eşin yaşadığı eve gelen eski koca Mehmet A. ile Hayriye Alkutay arasında sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Mehmet A. yanında getirdiği tabancayla eski eşine ve 2 kayınbiraderine kurşun yağdırdı. İhbar üzerine  çok sayıda ambulans sevk edilirken olayda 2 çocuk annesi 30 yaşındaki Hayriye Alkutay’ın hayatını kaybettiği erkek kardeşleri Murat Alkutay ile Ahmet Emre Alkutay’ın ise yaralandığı kaydedildi.

Antalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralı

“CİĞERLERİMİ YAKTI”

Eski eş M.A. suç aleti silahıyla birlikte polis tarafından yakalanırken Mehmet A.’nın bir konut sitesinde güvenlik görevlisi olduğu öğrenildi. Polis olay yerinde uzun süre delil çalışması yaparken talihsiz kadının cenazesi olay yeri ekiplerinin çalışması ardından Anatlay Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Yaşanan olayın ardından dışarı çıkılan anne Keziban Alkutay güçlükle ayakta durdu. Annenin, “Yandım ben. Ciğerlerimi yaktı. O delikten çıkmasın. Çıkarmasınlar" sözleri yürekleri dağladı.

Antalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralıAntalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralıAntalya’da eski eş dehşeti: 1 ölü 2 yaralı

                                        

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...