Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Araçlardan çaldığı akaryakıtı satan hırsız suçüstü yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Araçlardan çaldığı akaryakıtı satan hırsız suçüstü yakalandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul’da park halinde bulunan araçlardan akaryakıt çalarak piyasa altındaki değere çalan şahıs İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği bir operasyonla yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstanbul ve çevre illerde tenha yerlere park edilmiş kamyon TIR türevleri araçların depolarından akaryakıt çalan ve çaldığı akaryakıtları piyasa değeri altında satıldığının bilgisini aldı. Edinilen bilgiler üzere çalışma başlatan ekipler şüpheli O.Ş isimli şahsın Bahçelievler’de ruhsatsız bir yediemin otoparkı işlettiği ve çalınan akaryakıtları bu otoparkta depoladığını ve satışını da buradan gerçekleştiğini belirledi.

Araçlardan çaldığı akaryakıtı satan hırsız suçüstü yakalandı

OTOPARKI AKARYAKIT İSTASYONUNA ÇEVİRDİ

Belirlenen otoparka baskın düzenleyen ekipler binanın arka tarafına gizlenmiş vaziyette 3 adet birer tonluk tanklar içerisinde 2 ton çalıntı akaryakıt, 4 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda tabanca fişeği ele geçirdi. Zanlı O.Ş.’nin otoparkını adeta bir akaryakıt istasyonu haline getirdiği, ele geçirilen tankların üzerine araçlara satış yapabilmesi için pompa sistemi, satışı yapılan akaryakıtın miktarını belirleyen ve fiyatlandırma yapabilen sayaç sistemi kurduğu tespit edildi. O.Ş. ifadesinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edilirken, bağlantılı olduğu kişilerin tespitine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Araçlardan çaldığı akaryakıtı satan hırsız suçüstü yakalandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...