HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Doğal kaynak suyu için saatlerce sıra beklediler

Düzenleyen: /
Doğal kaynak suyu için saatlerce sıra beklediler
Bursa, Haber

YAŞAM Haberleri

Uludağ’a ucuz ve doğal suyu bidonlarına doldurmak isteyen vatandaşlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Saatlerce sıra bekleyen vatandaşlar çeşmeden doldurdukları su bidonlarıyla 1 aylık su ihtiyaçlarını karşıladı.

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Hamamlıkızık köyünde bulunan bir su firmasına ait Uludağ’dan gelen doğal kaynak suyunu vatandaşlara çeşmeden doldurma imkanı sunuyor. Vatandaşlar 16 lira olan 19 litrelik damacanaları burada 2 lira 50 kuruşa dolduruyor. Kaliteli doğal kaynak suyunu ucuza gören vatandaşlarda doğal kaynak sulara büyük rağbet gösterdi. Su işletmesinin önünde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Doğal kaynak suyu için saatlerce sıra beklediler

SAATLERCE KUYRUKTA BEKLEDİLER

Saatlerce kuyrukta beklene vatandaşlar çeşmelerden bir aylık su ihtiyaçlarını doldurarak evlerinin yolunu tutuyor. Su doldurmak için saatlerce kuyrukta beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “Buranın suyunu yıllardır kullanıyoruz. Çok memnunuz. Fiyatı da uygun. Buradan 1 aylık evimizin su ihtiyacını karşılıyoruz. Çok talep var, kilometrelerce araç kuyruğu oluşuyor. Su doldurmak için saatlerce kuyrukta beklediğimiz oluyor” dedi.

Doğal kaynak suyu için saatlerce sıra beklediler

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...