Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit Celil Mutlu'nun babası: Kanı yerde kalmadı, ciğerim biraz soğudu

Düzenleyen:
Şehit Celil Mutlu'nun babası: Kanı yerde kalmadı, ciğerim biraz soğudu

YAŞAM Haberleri

Tunceli’de altı gün önce şehit düşen Jandarma Üstçavuş Celil Mutlu’nun babası Ali Mutlu, dokuz teröristin mağarada öldürülmesiyle oğlunun kanının yerde kalmadığını, ciğerini biraz da olsa soğuduğunu söyledi.

3 Aralık’ta Tunceli-Ovacık kırsalında Eren Kış-6 Mercan Dağları Operasyonu’nda bir grup teröristle temas sağlanmış, dokuz terörist mağarada etkisiz hâle getirilmişti. Operasyonda Mersinli Jandarma Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu (32) şehit olmuştu.

"CİĞERİM BİRAZ SOĞUDU"

Erdemli ilçesindeki evinde taziyeleri kabul eden şehidin babası Ali Mutlu, şunları söyledi:

Eşi hamile olduğu için gelip bir ay kadar kalacaktı. Kısmet böyleymiş, kendi gelemedi, misafirleri geldi. Benim çocuğum alnının akıyla vatanı, bayrağı için mücadele etmiş ve orada şehit olmuş. Onun için de her zaman alnım açık, kafam dik ve gururluyum. Dokuz teröristi mağaranın önüne dizmişler. İkisinin kellesini de kendi almış zaten. Geri kalanını da arkadaşları... Kanını yerde bırakmamış, orada terörist olarak ne varsa hepsini sıçan ölüsü gibi çıkarmış, mağaranın kapısına dizmişler.  Bunu duyunca ciğerim biraz soğudu. İnşallah üç aya yeni bir Celil geliyor. İnşallah onun yerine aslan gibi bir Celil olur.

Şehit Celil Mutlu'nun babası: Kanı yerde kalmadı, ciğerim biraz soğudu

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...