Tokat'ta buzlanan yolda minibüs devrildi, ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Tokat'ta buzlanan yolda minibüs devrildi, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde meydana gelen kazada minibüsün buzlanan yolda uçuruma devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Tokat'ta minibüs buzlanan yolda devrildi, ölü ve yaralı var. Kaza Reşadiye ilçesine bağlı Sazak köyü yakınlarında meydana geldi. Süleyman Y. idaresindeki 60 M 2147 plakalı minibüs, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma devrildi. Yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Tokat'ta buzlanan yolda minibüs devrildi, ölü ve yaralı var
Sağlık ekipleri kazada araçta yolcu olarak bulunan Osman Oruç'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralanan minibüs şoförü ise sağlık ve jandarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı. Şahıs ambulansla Reşadiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...