Banka önünde 100 bin dolarlık soygun

Düzenleyen:
Banka önünde 100 bin dolarlık soygun

YAŞAM Haberleri

Beylikdüzü'nde bankadan çıkan ünlü işadamı N.K'yi gözlerine kestiren gaspçılar, arabasına bindikleri iş adamını döverek elindeki para dolu çantayı çaldı. Güpegündüz banka önünde gerçekleşen soygunda gaspçılar çanta içindeki 100 bin dolarla kayıplara karıştı.

Dün öğle saatlerinde Beylikdüzü E-5 yan yolda bulunan bir bankanın önünde yaşanan soygun da, bankadan 100 bin dolar para çekerek başka bir bankaya yatırmak isteyen adam, gaspçıların hedefi oldu.

Araba ile adamı takip eden iki şahıs, etrafı kolaçan ettikten sonra bankanın önünde duran adamın arabasına bindi.

ARABADA DARP EDİP, PARAYI ÇALDILAR

Bankanın önünde park eden şahsın aracına binen gaspçılar, sürücü koltuğunda kalan adamı tehditler savurup darp etti. Gaspçılar dakikalar içinde adamı darp edip, içinde 100 bin dolar olan çantayı çalıp geldikleri araçla kaçtı. Olay sonrasında vatandaşlar gasp edilen adamın yardımına koşarken, ihbar üzerine bankanın önüne çok sayıda asayiş, olay yeri inceleme ve sağlık ekibi geldi. Polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceleyip kaçan gaspçılara yakalamak için çalışma başlattı.

GASPA UĞRAYAN KİŞİ ÜNLÜ İŞADAMI ÇIKTI

Gaspa uğrayan kişinin ünlü iş adamı N.K olduğu ortaya çıktı. İş adamı olaydan sonra polise şikayetçi oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, gaspçıların eşkalini belirledi. Zanlıların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 

 

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Beylikdüzü’nde güpegündüz yaşanan milyonluk vurgun anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, N.K'nın arabayı yanaştırıp durdurmasının ardından, gaspçıların arabaya binip paraları çalarak kaçtığı ve N.K.'nın gaspçıların arkalasından koşarken yere düştüğü görülüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...