Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Direksiyon sınavında başarısız olunca ailesi öğretmeni dövdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Direksiyon sınavında başarısız olunca ailesi öğretmeni dövdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sancaktepe’de direksiyon sınavından kalan genç kız durumu ailesine bildirince babası ve ağabeyi direksiyon dersi veren öğretmeni darp etti. Öğretmen B.A. yediği yumruklar sonrasında yere yığıldı. Şikayetçi olduğu baba ve oğlu ise serbest bırakıldı.

İstanbul Sancaktepe’de Pazar günü gerçekleşen olay direksiyon eğitimi verilen alanın yakınındaki kafede gerçekleşti. Girdiği direksiyon sınavından başarısız olan kadın evine gidince sınavdan kaldığını ailesine söyledi. Duruma sinirlenen baba ve ağabeyi direksiyon öğretmenin oturduğu kafeye gitti. Sınav komisyonu başkanı olan direksiyon öğretmeni B.A.’yı sorumlu tuttular.

BABA VE OĞUL SERBEST BIRAKILDI

Baba ile oğlunun yumruklu saldırısına uğrayan öğretmen B.A., kendisini savunmak istese de yere yığıldı. Kafedekilerin saldırgan baba ile oğlunu engellemesiyle kavga sonlandı. Sancaktepe'de bir ortaokulda müdür yardımcılığı da yaptığı öğrenilen B.A., kendisine saldıran baba ile oğlundan şikayetçi oldu. İfadeleri alınan baba ile oğlunun serbest bırakıldığı öğrenildi.

YUMRUĞU YİYEN ÖĞRETMEN YERE YIĞILDI

Direksiyon öğretmenine saldırı anı kafenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, baba ile oğlunun, masada bir başka öğretmen arkadaşıyla oturan öğretmen B.A.'ya yumruklarla saldırdığı görülüyor. Yumruklara maruz kalan öğretmen yere düşüyor. Kafedekiler ise baba ile oğlu tutarak olayı sonlandırıyor.

Direksiyon sınavında başarısız olunca ailesi öğretmeni dövdü

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...