Yürek yakan ölüm: 22 yaşındaki hemşire hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yürek yakan ölüm: 22 yaşındaki hemşire hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da yaşayan, Yalova'da özel bir hastanede hemşirelik yapan 22 yaşındaki Beyza Nur Babacan, aort damarlarının yırtılması sonucu hayatını kaybetti. Genç hemşire Orhangazi'de ailesi tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Okulundan 2 yıl önce mezun olan Beyza Nur Babacan, Yalova Uzmanlar Hastanesi’nde hemşire olarak göreve başladı. 22 yaşındaki Beyza Nur, hemşirelik yaptığı hastanede, istirahat gününde hayatını kaybetti.

NÖBETTEN ÇIKTIKTAN SONRA GÖĞÜSÜNDE AĞRI HİSSETMİŞ

Hemşire olarak çalıştığı hastanede, nöbetten sonra eve gidince göğüsünde ağrı hisseden genç hemşire, görev yaptığı hastaneyi aradı. Öğle saatlerine doğru tekrar hastaneye giden Babacan, kontrolleri yapılırken aniden fenalaştı. Genç heöşire doktorların müdahale ettiği sırada hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin aort damarlarının yırtılması olduğu belirlendi.

Yürek yakan ölüm: 22 yaşındaki hemşire hayatını kaybetti22 yaşında hayatını kaybeden Beyza Nur hemşire ailesinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

KIZLARINI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADILAR 

Görevinin ilk yıllarında hayatını kaybeden Beyza Nur Babacan, yaşadığı şehirde Orhangazi'de gözyaşları arasında toprağa verildi. Yaşar ve Tülay Babacan çiftinin iki kızından biri olan Beyza Nur Babacan’ın cenazesi son kez Hürriyet Mahallesindeki baba evine getirildi. Burada helallik alındı, genç hemşire için dualar edildi. Baba Yaşar Babacan ile anne Tülay Babacan ve küçük kardeşi Ecrin uzun süre gözyaşı döktü.

Yürek yakan ölüm: 22 yaşındaki hemşire hayatını kaybetti

Hürriyet Camiinde Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazı ile birlikte İlçe mezarlığında toprağa verildi. Genç hemşirenin daha önceden ehrhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...