Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kars, Ardahan ve Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

Düzenleyen:
Kars, Ardahan ve Ağrı'da mahsur kalan araçlar kurtarıldı

YAŞAM Haberleri

Kars, Ardahan ve Ağrı'da etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle sürücüler zor anlar yaşadı, onlarca araç yollarda mahsur kaldı. Bölgelere sevk edilen çok sayıda ekip araçları kurtardı.

Kar tüm yurdu etkisi altına aldı, çok sayıda insanlar mağdur oldu. Son olarak Kars, Ardahan ve Ağrı'da bir çok araçın mahsur kaldığı haberi gelmişti, hepsi özel ekipler sayesinde kurtarıldı.

KARS
Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Kıraç köyündü hasta almaya giden ambulans, kar ve tipi nedeniyle mahsur kaldı. Ambulansın ilerleyememesi üzerine bölgeye Arpaçay Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yolun açılmasıyla ambulans yoluna devam edebildi. Bu arada ilçeye bağlı Kardeştepe köyüne giden bazı araçlar da kar ve tipi nedeniyle yolda kaldı. İl Özel İdaresi ekiplerince yapılan çalışmada kapanan köy yolu tekrar ulaşıma açıldı. Yolda kalan araçlar da halat yardımıyla çekilerek kurtarıldı.

ARDAHAN
Ardahan'da da kar yağışı ve tipi ulaşımı aksatıyor. Kenttin Ova mevkisinde kara saplanan 1 otomobil özel idare ekiplerince bulunduğu yerden çıkarıldı.

AĞRI
Ağrı'nın Tutak ilçesinde ise elektrik arızasına müdahaleye giden ekipler, tipide mahsur kaldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye giden İl Özel İdaresi ekipleri, kendileri ve araçları mahsur kalan ekipler için çalışma başlattı. Aras EDAŞ ekiplerinin tipiye rağmen kurtarılma çalışması cep telefonu kamerasına yansıdı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...