Yolcu taşıyan minibüs tıra çarptı: 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Yolcu taşıyan minibüs tıra çarptı: 4 yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Bursa'da bir yolcu minibüsü önce tıra ardından bir otomobile çarptı. Bir otomobilinde karıştığı kazada 3 yolcu ve minibüs sürücüsü dahil 4 kişi yaralandı.

Bursa Orhangazi'de bir yolcu minibüsü, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, aynı istikamette seyreden Stır'a ardındanda bir otomobile çarptı. Minibüs sürücüsü araçta sıkışırken, minibüste bulunan 3 yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye 11 Acil Servisi ve itfaiye ekipleri geldi.

Araçta sıkışan minibüs sürücüsü, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar kaza yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bursa Şehir Hastanesi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yolcu taşıyan minibüs tıra çarptı: 4 yaralıKazada yolcu minibüsünün sürücüsü araçta sıkıştı ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu güçlükle çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi.

YOL KAPANDI, 5 KİLOMETRELİK KUYRUK OLUŞTU

4 kişinin yaralandığı kaza nedeniyle Yalova Yolu Caddesi bir süre trafiğe kapanan ve yolda 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Kaza yapan araçlarının kaldırılmasının ardından yol tekrardan trafiğe açıldı.

Yolcu taşıyan minibüs tıra çarptı: 4 yaralı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...