Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okulu baltayla basan veliye ikinci gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Okulu baltayla basan veliye ikinci gözaltı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziosmanpaşa'da bir öğrenci velisi, oğluna bıçak çekildiğini iddia ederek okula geldi. Elinde baltası olan veli, gözaltına alınıp serbest bırakıldı ancak savcılık harekete geçerek ikinci bir gözaltı kararı verdi.

Yüksel Kaya Mesleki Eğitim Merkezi’ne baltayla gelen öğrenci velisi E.Y. (43), çocuğuna bıçak çekildiğini öne sürerek, okulu bastı. Olay sonrası gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı ve savcılığın talimatıyla ikince kez gözaltı kararı verildi.

DEHŞET SAÇAN GÖRÜNTÜLER

Elinde baltayla okulu basan şahıs “Benim oğluma bıçak çeken kim?” diye bağıran veliyi görenlerin yürekleri ağızlarına geldi. 

Okulu baltayla basan veliye ikinci gözaltı

 

Herhangi bir kazanın çıkmadığı olayda çevredekilerin ihbarı üzerine eğitim merkezine polis geldi. Ekipler, kimliğini tespit ettikleri şüpheliyi Poligon Caddesi üzerinde yakalayıp gözaltına aldı. 

SERBEST KALDI

Şikayet üzerine gözaltına alınan baltalı veli, yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakıldı. 

SAVCILIK HAREKETE GEÇTİ

Olayın ardından savcılık harekete geçti ve baltayla okulu basan E.Y., tekrar gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...