Vali Yerlikaya’dan kar uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Vali Yerlikaya’dan kar uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Yurt genelinde etkisini gösteren kar yağışı için Meteoroloji günler öncesinden uyarı yapmıştı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'da bir kez daha İstanbulluları uyararak gece saatlerinden itibaren şiddetli kar yağışı beklendiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile İstanbulluları yoğun kar yağışı için uyardı.

"TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN"

Yerlikaya paylaşımında, “Meteoroloji Bölge Müdürümüzün verdiği bilgilere göre İstanbul’da bu gece kuvvetli kar ve gök gürültülü kar sağanağı, yarın (Pazar) akşam saatlerine kadar yer yer yoğun kar yağışı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, don, buzlanma gibi olumsuzluklara karşı tedbiri elden bırakmayalım” ifadelerine yer verdi.

İSTANBUL’DA KAR 20 CM’İ AŞACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verimişti;

"Zaman zaman gök gürültülü kar sağanağı şeklinde etkili olması beklenen kar yağışlarıyla birlikte yarın akşam saatlerine kadar güney sahillerde yer yer 2-5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 6-20 cm yeni kar örtüsü beklenmektedir. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...