Bazı illerde kamu personeline kar izni verildi

Düzenleyen:
Bazı illerde kamu personeline kar izni verildi

YAŞAM Haberleri

Türkiye'nin hemen hemen her ilinde etkili olan kar, hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış sebebiyle birçok şehirde kamu personeli idari izinli sayılacak. Ancak bu herkesi kapsamıyor..

Kar, bütün yurdu etkisi altına aldı. Tipi sebebiyle ulaşım durdu. Bazı illerde oluşabilecek bir kazanın önüne geçmek için bazı kamu personeline izin verildi. İşte o şehirler:

- İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile olanların 24-25 Ocak tarihlerinde idari izinli sayılacağını duyurdu.

- Kahramanmaraş İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi saat 17.00’da Vali Ömer Faruk Coşkun Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda bir araya geldi. Toplantıda alınan karar doğrultusunda yarın kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli personel ile hamile veya 4 yaşından küçük çocuğu olan kadın personel idari izinli sayılacak. Her türlü kamu/özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime de ara verilecek.

- Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava şartları sebebiyle hamileler ile engelli personelin yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

- Elazığ’da engelli ve hamile personele 1 gün idari izin verildi.

NİĞDE'DE 5 GÜN İZİN

- Tunceli’de engelli, hamile ve küçük çocuğu olan kamu personeli pazartesi günü idari izinli olduğu bildirildi.

- Zonguldak'ta engelli ve hamile kamu çalışanlarına 1 gün idari izin verildi.

- Niğde'de kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele, 5 gün idari izin verildiği açıklandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...