Güneş koruyucu kremler kışın da vazgeçilmeziniz

Güneş koruyucu kremler kışın da vazgeçilmeziniz

YAŞAM Haberleri

Yaz aylarında herkesin vazgeçilmez cilt ürünlerinin başında güneş koruyucu kremler geliyor. Ancak hava sıcaklığı düşse bile güneş ışınları cildinize ulaşmayı başarıyor.

DUYGU YILMAZ

Karlı bir güne uyandığınızda güneş kremine ihtiyaç yok gibi düşünebilirsiniz ancak güneş ışınlarının kar üzerinden yansıyarak cilt üzerinde yanık izleri oluşturması mümkün. Kar yanığı olarak da bilinen bu durumdan ise yüksek SPF değerine sahip güneş koruyucuyla korunabilirsiniz. Unutmayın rüzgâr ve soğuktan hassaslaşan cilt dokunuz güneşe karşı daha savunmasız hâle gelecektir. Bulutların arasından bile geçen güneş ışınlarının zararlı kısımlarının yüzde 80’lik bölümü cildinizde yaz günüyle hemen hemen aynı bir etki bırakır. Uzmanlar cildine önem veren herkese yaz kış güneş koruyucu kremleri bakım rutininden eksik etmemesi gerektiğini vurguluyor.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...