Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

Düzenleyen:
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

YAŞAM Haberleri

Kar yağdı, İstanbul'da trafik kilitlendi. Şehrin önemli yollarında sürücüler kontak kapattı. Yolların yüzde 90'ında trafik var. Peki, hangi İstanbul'da hangi yollar açık?

İstanbul'da iki gündür etkili olan kar, hayatı felç etti. Akşam mesai çıkışı başayan trafik, gece saatlerine kadar devam etti. İBB'nin Trafik Yoğunluk Haritası'na göre saat 00.00 itibariyle mehaşehirde trafik yoğunluğu yüzde 90. Vatandaşlar saatlerdir evine gidemiyor. Ekipler ise yolları açabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak lapa lapa yağan kar yine yollar kapıyor.

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90

KÖPRÜLER KİLİTLENDİ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kilit durumda. D-100'de trafik Kartal'dan başlayıp Büyükçekmeye'ce kadar devam ediyor. TEM Otoyolu ile Basın Ekspres'te benzer vaziyette. Sadece sahil yolu Bakırköy ile Eminönü arası ve Avrasya Tüneli'nde yoğunluk yaşanmıyor. Şehrin ara sokaklarında bile ilerlemek pek mümkün görünmüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...