17 yaşındaki genç kız yatağında ölü bulunmuştu, anne ve babası gözaltında

Düzenleyen:
17 yaşındaki genç kız yatağında ölü bulunmuştu, anne ve babası gözaltında

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan olayda 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü olarak bulundu. Olayla ilgili olarak anne ve babası gözaltına alındı.

Bodrum'da 17 yaşındaki kızın yatağında ölü bulunması şüpheli bulundu, anne ve babası gözaltına alındı. İlçeye  bağlı Mazı Mahallesi Çocuk Mezarlığı mevkiinde ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, annesi tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. Yardım istenmesi üzerine sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede genç kızın hayatını kaybettiği tespit edildi.

BOYNUNDAKİ KIZARIKLIK DİKKAT ÇEKTİ
Herhangi bir hastalığı olmayan genç kızın boynunda kızarıklık olduğu bildirildi. Gamze’nin cesedi ölüm sebebinin kesin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

OTOPSİ RAPORUNDAN SONRA ANNE - BABA GÖZALTINA ALINDI
Gamze Sakallıoğlu'nun otopsi raporunda boyun kemiğinin kırıldığı tespit edildi. Jandarma ekipleri Gamze'nin babası M.H.S. ile annesi T.S.’yi gözaltına aldı. Anne ve babanın ifade işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

 


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...