İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı

Düzenleyen:
İstanbul Havalimanı'nda uçuşlar yeniden başladı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda yoğun kar sebebiyle uçak seferleri durduruldu. Uçuşların ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Yolcuların beklediği duyuru az önce yapıldı.

İstanbul'u etkisi altına alan kar, kara yollarının yanı sıra hava ulaşımını da vurdu. Yoğun tipi sebebiyle hava trafiği durdu. 23 saat sonra İstanbul Havalimanı'na inişlere izin verildi. . 

İstanbul Havalimanı apronundaki kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Türk Hava Yollar (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Ayı, inişlerden sonra kalkışların da başladığını bildirdi.

Aycı "Özellikle geniş gövdelerimizi kaldırdık ve yolladık. Rotasyonu burada sağlayabilmek için özellikle park yerlerini açmamız gerekiyor. Şu anda bir pistimiz açık ve onun başında de-icing yapıyoruz. Uçakları tek tek çıkarttık, uçurmaya başladık. Şu an New York uçağı indi ve New York uçağı kalktı. TK 01'i yolladık. Arkasından Miami, Huoston'u kaldırdık. Peşinden Londra, Atlanta uçağı kalktı. Uçaklar sırayla geliyor ve gidiyor. Sabaha kadar 60 uçaklık park yerini temizleyeceğiz ve açacağız" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...