Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

58 yaşındaki kadının şüpheli ölümü! Polis ihbarda bulunan oğlunu ifadeye aldı

Düzenleyen:
58 yaşındaki kadının şüpheli ölümü! Polis ihbarda bulunan oğlunu ifadeye aldı

YAŞAM Haberleri

​Afyonkarahisar'da yaşanan olayda polisi arayan bir kişi annesinin eve giren hırsızlar tarafından öldürüldüğünü söyledi. Olay yerine giden ekipler kadının cansız bedenini buldu, oğlu ise ifadeye alındı.

Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde köftecilik yapan Ahmet Evlice (35), 112'yi arayarak Hürriyet Mahallesi, Bağlar Sokak'taki müstakil evlerine hırsız girdiğini söyledi. Şahıs, şüphelilerin annesi Hacer Evlice'yi (58) boğazını keserek öldürdüğünü iddia etti.

Bu ihbar sonrası eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, evde yaptıkları inceleme sonrası kadının cesedini otopsi için Adli Tıp'a kaldırdı. Cenaze evden çıkarıldığı sırada kadının gelini Çiğdem Evlice, baygınlık geçirdi.

Maktulenin oğlu Ahmet Evlice ise ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...