Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bartın açıklarında denize düşen Rus gemici kayıplara karıştı

Düzenleyen:
Bartın açıklarında denize düşen Rus gemici kayıplara karıştı

YAŞAM Haberleri

Bartın'ın Kurucaşile ilçesi açıklarında yaşanan olayda kuru yük gemisinden denize düşen Rus gemici kayıplara karıştı. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri gemiciyi bulmak için arama çalışmaları başlattı.

Bartın açıklarında, yük gemisinde görevli Rus personel denize düşerek kayboldu. Bursa'nın Gemlik Limanı'ndan Rusya'nın Temryuk Limanı'na yük almaya giden Saint Kitts ve Nevis bandıralı "Karelis 17" isimli kuru yük gemisinde çalışan ismi henüz öğrenilemeyen başçarkçı, Kurucaşile ilçesinin 10 mil açığında denize düştü. 

Durumu fark eden gemi personeli, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığına haber verdi. Bartın Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bot ve Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı helikopter ile karadan ve havadan arama çalışması yapan ekipler, bir sonuca ulaşamadı. Ekipler, havanın kararması ve olumsuz hava koşulları nedeniyle arama çalışmalarına ara verdi. Öte yandan Amasra Limanı'na demirleyen gemi personelinin Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığında ifadelerinin alındığı öğrenildi.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...