Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 yaşındaki Gamze'yi son yolculuğuna ablası uğurladı

Düzenleyen:
17 yaşındaki Gamze'yi son yolculuğuna ablası uğurladı

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 17 yaşındaki liseli Gamze yatağında ölü bulunmuştu. Olayın ardından anne ve babası gözaltına alınmıştı. Genç kız bugün defnedildi. Mezarını ise ablası elleriyle süsledi.

Muğla Bodrum'da yatağında ölü bulunan lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu’nun cenazesi toprağa verildi. Anne babası gözaltında olan Gamze'yi son yolculuğuna ablası uğurladı. 

ACI İHBARI ANNE VERDİ

Mazı Mahallesi’nde oturan T.S, pazartesi sabahı 112 Acil’i arayıp kızının yatakta hareketsiz yattığını söyledi. Bunun üzerine eve giden sağlık ekipleri, boyun kısmının iki tarafında kızarıklıklar olan Gamze Sakallıoğlu’nun öldüğünü belirledi. 

17 yaşındaki Gamze'yi son yolculuğuna ablası uğurladı

BOYNU KIRILMIŞ

Adli Tıp’ta yapılan otopside genç kızın boynunda kırık olduğu tespit edildi. Durumdan şüphelenen jandarma ekipleri, kızın annesi T.S. ile babası M.H.S’yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan ikili, adliyeye sevk edildi.

"KIZIMI GELİNİM VE ANNESİ ÖLDÜRDÜ"

Anne T.S, adliye girişinde gazetecilerin sorusu üzerine "Kızım nasıl öldü hiçbir fikrim yok. Benim hakkımın aranmasını istiyorum. Ben yatağında ölü buldum. Birileri çocuğumu öldürmüş. Gelinimden ve annesinden şüpheleniyorum. Başkası da olabilir" iddiasında bulundu. Anne ve baba, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Yürütülen soruşturma kapsamında yakınlarının da ifadesi alındı. 

17 yaşındaki Gamze'yi son yolculuğuna ablası uğurladı

ABLASI MEZARINA KIRMIZI TÜLBENT BAĞLADI

Bu arada, Gamze’nin 2 gündür morgda bekletilen cenazesi yakınları tarafından alındı. Dört kardeşten en küçüğü olan maktulenin cenazesi, Çamlıca Mezarlığı’nda dualarla defnedildi. Abla Fatma Köse, kardeşinin kabri başında gözyaşı döktü. Köse, Gamze'nin mezarını elleriyle süsledi, kırmızı tülbent bağladı.

Öte yandan, aşçılık bölümü 2’nci sınıfta okuyan Gamze’nin Mumcular merkezindeki bir restoranda staj yaptığı öğrenildi.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...