Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Annesi ile tartışan babasını tüfekle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Annesi ile tartışan babasını tüfekle öldürdü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya’da bir genç evde annesi ve babasının tartıştığını görünce tartışmaya dahil oldu ve babasını tüfekle vurarak öldürdü.

Olay Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde müstakil bir evde meydana geldi.  Ailesiyle birlikte yaşayan Bayram Yılmaz (58), henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı eşi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın devam ettiği esnada dışarıdan gelen çiftin oğlu M.Y.’de tartışmaya dahil oldu.

Tartışma şiddetlenince çiftin oğlu diğer odadan getirdiği tüfekle babası Bayram Yılmaz (58)’ı vurdu. Sol gözünden vurulan adam kanlar içerisinde yere düştü. 

Annesi ile tartışan babasını tüfekle öldürdüAnnesiyle tartışan babasını tüfekle vuran genç olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma açıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri 58 yaşındaki adama müdahale etti ancak adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

POLİSLERE TESLİM OLDU

Babasını tüfekle vuran genç polis ekiplerine teslim olurken, olayda kullanılan suç aleti ikametin girişinde parçalara ayrılmış halde bulundu. Bayram Yılmaz’ın cenazesi Cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Annesi ile tartışan babasını tüfekle öldürdü

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...