HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İzmir açıklarında 149 göçmen kurtarıldı

Düzenleyen: /
İzmir açıklarında 149 göçmen kurtarıldı
İzmir, Göçmen, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir açıklarında 149 düzensiz göçmen kurtarılırken, 2 göçmen kaçakçısı da yakalandı.

İzmir’in Dikili, Çeşme ve Urla ilçesi açıklarında 149 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekiplerimiz tarafından kurtarıldı. Ekipler dün saat 09.00 sıralarında, Urla açıklarında İtalya rotası üzerinde bir grup düzensiz göçmen bulunduğuna yönelik ihbar aldı. Görevlendirilen Sahil Güvenlik botu tarafından, Yunanistan'ın Türk kara sularına geri ittiği belirlenen 91 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı da yakalandı.

Ekipler, 15 Mayıs saat 02.30 sıralarında ise Çeşme ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik botu durdurarak içerisindeki 22 düzensiz göçmeni yakaladı.

14 Mayıs tarihinde de Çeşme ilçesi açıklarında saat 00.50 sıralarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itildikleri tespit edilen lastik bot içerisindeki 29 düzensiz göçmen ekiplerce kurtarıldı. Ayrıca, Dikili ilçesi açıklarında da Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 7 düzensiz göçmen, ekiplerce kurtarılarak karaya çıkartıldı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...