PKK'ya darbe üstüne darbe: 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
PKK'ya darbe üstüne darbe: 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi

YAŞAM Haberleri

Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2, Metina bölgesinde de 2 olmak üzere toplam 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe vuruluyor. Pençe-Kilit operasyonlarıyla terör örgütü PKK'ya hem karadan hem havadan düzenlenen çalışmalarla inleri yok edilmiş ve çok sayıdaterörist etkisiz hale getirilmişti. Son günlerde öldürülen terörist sayısı bir hayli artarken terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Yaklaşık 2 saat önce Milli Savunma Bakanlığı Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı bölgelerine taciz ateşi açan 19 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurmuştu. Bakanlık 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

2 AYRI BÖLGEDE TOPLAM 4 TERÖRİST ETKİSİZ

Milli Savunma Bakanlığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2, Metina bölgesinde de 2 olmak üzere toplam 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi" bilgisini verdi.

PKK'ya darbe üstüne darbe: 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...