Bir aydır kayıptı, ağaçta asılı bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bir aydır kayıptı, ağaçta asılı bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bir aydır kayıp olan şahıs, ağaca asılı olarak bulundu. Ölen şahsı karısı üzerindeki kıyafetlerden tanıyabildi.

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Süleyman Şah Mahallesi'nde ikamet eden Ali Soy (39), 18 Nisan evden çıktı. Soy bir daha geri dönmeyince ailesi kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine emniyet, jandarma ve AFAD ekipleri çalışma başlattı. Ekipler, şahsın gidebileceği yerlerdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı, drone ile havadan, kokuya duyarlı köpeklerle de karadan arama yaptı. Ancak bir türlü bulamadı.

Bir aydır kayıptı, ağaçta asılı bulundu

 Aradan bir ay geçti. Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, çürüyen ağaçları kesmek için ormana gitti. Burada, ağaçta asılı çürümüş bir ceset görüldü. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi, ceset Adli Tıp'a kaldırıldı. Ölen kişinin Soy ait olabileceğini düşünen güvenlik güçleri, eşine haber verdi. Morga gelen kadın, kocasını kıyafetlerinden tanıdı.

Bir aydır kayıptı, ağaçta asılı bulundu

Şahsın intihar mı ettiği yoksa cinayete mi kurban gittiği otopsi ile ortaya çıkacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...