Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji uyardı, Türkiye yeni haftaya yağmurla başlayacak

Düzenleyen:
Meteoroloji uyardı, Türkiye yeni haftaya yağmurla başlayacak

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji son hava durumu tahminlerini paylaştı, Türkiye genelinde yeni haftaya yağışlı bir başlangıç öngörülüyor. Yağmur hangi illerde etkisini gösterecek ve ne kadar sürecek, işte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan haftalık hava durumu tahminlerinde yarından itibaren ülke genelinde sıcaklıklarda düşüş olacağı dikkat çekti. Pazartesi günü Ege ve Marmara'nın batı kesimleri hariç yurt genelinde kuvvetli yağış bekleniyor. İstanbul'da ise pazar akşamı başlayacak yağmur, Pazartesi günü etkisini kaybedecek. Sıcaklıkların yurt genelinde çarşambadan itibaren tekrar mevsim normallerine dönmesi ve yağışların etkisini kaybetmesi öngörülüyor. 

Meteoroloji uyardı, Türkiye yeni haftaya yağmurla başlayacak

PAZARTESİ YURT GENELİNDE YAĞIŞ

Pazartesi günü ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hatay çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekliyor.

DOĞU AKDENİZ İÇİN SARI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Pazartesi sabah ilk saatlerde Osmaniye çevreleri, Hatay'ın kuzey kıyıları, Adana'nın doğu ilçeleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri bekleniyor.

SU BASKINLARINA DİKKAT!

Meydana gelebilecek su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...