HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Engelli kardeşini öldüren katilden kan donduran sözler: 'Acı çekiyordu, kurtardım'

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Engelli kardeşini öldüren katilden kan donduran sözler: 'Acı çekiyordu, kurtardım'
Cinayet, İstanbul, , Haber

YAŞAM Haberleri  / İHLAS HABER AJANSI

İstanbul Büyükçekmece'de bir sitede cinayet gerçekleşti. Akşam saatlerinde yaşanan olayda 28 yaşındaki genç, engelli ağabeyini silahla vurarak öldürdü. İlk sözleri ise kan dondurdu.

Dün akşam saatlerinde Büyükçekmece'deki bir sitede gerçekleşen cinayetin ayrıntıları gelmeye başladı. Alınan bilgiye göre, sitedeki bir dairede oturan İbrahim Enes Kaplan (28), ruhsatlı tabancasıyla zihinsel engelli olduğu söylenen ağabeyi Kadir Kaplan’ı (35) başından vurarak öldürdü.

Silah seslerini duyan diğer site sakinleri polisi arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine siteye polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemenin ardından zihinsel engelli Kadir Kaplan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. 

İFADESİ HERKESİ ŞOKE ETTİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ağabeyini öldüren İbrahim Enes Kaplan’ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Ağabeyini öldüren İbrahim Enes Kaplan'ın polise verdiği ilk ifadesinde "Acı çekiyordu, kurtardım" dediği öğrenildi. Kadir Kaplan'ın cenazesi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...