HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Diyarbakır’da arızalanan arabayı itenlere minibüs çarptı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır’da arızalanan arabayı itenlere minibüs çarptı, ölü ve yaralılar var
Diyarbakır, Kaza, Yaralı, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'dan feci bir kaza haber geldi. Arızalanan araçta bulunan yolcular arabayı iterken minibüs çarptı, ölü ve yaralılar var.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk canından oldu, 5 kişi de yaralandı. Silvan Yolu üzeri Bismil ilçesi Kağıtlı köyü civarında kaza meydana geldi. Seyir halindeki otomobil bir anda arızalandı. Araçtakiler otomobili iterken arkadan gelen bir minibüs de onlara çarptı. Kazada 6 kişi yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILAN ÇOCUK ÖLDÜ

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahalelerine yaptıktan sonra kentteki Tıp Fakültesi Hastanesine sevk etti. Otomobil içinde bulunan bir çocuğun kazada ağır yaralandığı belirlendi. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ismi öğrenilmeyen çocuk hayatını kaybetti. 5 yaralının tedavileri devam ederken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...