Sarıyer'de zincirleme kaza

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sarıyer'de zincirleme kaza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer’de İETT otobüsü, ticari araç ve taksinin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Maslak’ta bulunan Büyükdere Caddesi’nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre ticari araç, freninin boşalması sonucu seyir halinde olan motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü de İETT otobüsüne arkadan çarptı. 2 aracın arasında kalan motosiklet sürücüsü ve arkasındaki kişi yaralanırken, çok geçmeden olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Polis ekipleri kazanın olduğu alanda güvenlik önlemi alırken, motosikletteki yaralılar, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZADA 2 KİŞİ YARALANDI

O sırada kazanın olduğu yerde aracı arızalanan Engin Bucaklı, "Kaza sırasında aracım arıza yaptı. Trafik ışıklarında durdum. Aracımı park ettiğim sırada güm diye bir ses duydum. Dışarı çıktığım zaman beyaz aracın belediye otobüsüne çarptığını gördüm. Ondan sonra yerde yatan motorcuları gördüm. Biri bayan biri erkekti. Ardından ambulanslar geldi, vatandaşlarla beraber müdahale ettiler. Onları aldılar, götürdüler" dedi. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı.

Sarıyer'de zincirleme kaza

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...