Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aksiyon filmlerini aratmayan olay! Didik didik arandı, otların arasından çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aksiyon filmlerini aratmayan olay! Didik didik arandı, otların arasından çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli'de 10 yabancı uyruklu kişi arasında çı8kan tartışmada birini bıçaklayarak ağır yaralayan kişi polisler tarafından her yerde aranıyordu. Şahıs, otların arasında saklanırken bulundu.

Aksiyon filmlerindeki aksiyon sahneleriniaratmayan görtünüler Denizli'de gerçekleşti. Yabancı uyruklu olduğu öğrenilen 10 kiğşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Trtaışmada 17 yaşındaki bir genç koltuk altından bıçaklanarak ağır yaralandı.

ŞÜPHELİLER ORTADAN KAYBOLDU

Olayın ardından şüpheliler mahallede etrafa dağılarak gözden kayboldu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri, ağır yaralanan genci Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

Ardından sokaklara dökülen vatandaşlar ve polis etrafı didik didik aramaya başladı. Şüphelilerin girebileceği her deliği polisle beraber araştıran vatandaşlar, bir kişiyi fark ederek peşinden koşturmaya başladı. 

OTLARIN ARASINDA BULUNDU

Uzun süre takipten çıkmayan vatandaşların çabası başarısız kaldı. Çalışmaların ardından 16 yaşındaki Hüseyin K. ise arazide otların arasında saklanırken yakalandı. 

Yaka paça gözaltına alınan gencin ifadesinin ardından Armağan R. de yakalanırken, kimliği belirlenen Hikmetullah A., Cemal A. ve diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...