HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'Banyo topu' vurgununda 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Banyo topu' vurgununda 2 kişi tutuklandı
Banyo Topu, Deterjan, Süleyman Kocabaş, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Ankara'da 'banyo topu' üretimi karşılığında 3 kat fazla kazanç vaadinde bulunan Süleyman Kocabaş ile bir çalışanı tutuklandı. Gözaltındaki diğer 6 kişi ise serbest kaldı.

Ankara Kahramankazan'da "Deterjan Pazarı" adlı bir firma, vatandaşlara 'banyo topu' yapımında kullanılan ham maddeyi sattı. Firma, müşterilerine maddeyi banyo topuna dönüştürmeleri halinde üç katı fiyat vereceği vaadinde bulundu. Yaklaşık 40 bin kişiden 500 milyon TL toplayan şahıslar, hiçbir ödeme yapmadı. 

Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, 11 Ağustos'ta fabrikaya operasyon düzenledi. Ekipler, 8 şüpheliyi gözaltına alırken malzemelere de el koydu.

Firma sahibi Süleyman Kocabaş'ın da aralarında olduğu zanlıların sorgusu bugün tamamlandı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan Kocabaş ile  O.K. tutuklandı. Üçü adli kontrol şartı olmak üzere altı kişi ise serbestt kaldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...