Hakem şansı!

A -
A +

Mustafa Yumlu’nun pozisyonunda karar penaltı olmalıydı. Ancak Beşiktaş’ın galibiyeti Yıldırım’ın hatasını da kapattı

Ankara'daki menfur saldırı sebebiyle müsabaka öncesi her iki takımın aynı pankartı taşıyarak sahaya çıkması ve yapılan saygı duruşu sonrasında müsabaka son derece centilmen bir havada başladı.
12.dakikada Trabzonspor ceza alanı içinde Gomez ve Mustafa Yumlu mücadelesinde her iki futbolcu da yerde kaldı. Alman oyuncunun vuruşunda Mustafa'nın eliyle müdahalesi vardı. Hakem burada "devam" dedi, ancak Mustafa net bir şekilde eliyle topa doğru hamle yapıyordu. Karar penaltı ve sarı kart olmalı idi.
32.dakikada Cavanda ayakla bilerek ve isteyerek verdiği topu kaleci Estaban eline aldı. Bülent Yıldırım'ın endirekt serbest vuruş vermemesi ilk yarıdaki diğer önemli hatası oldu.
72.dakikada Trabzonspor ceza sahası içinde Gomez-Douglas mücadelesinde Beşiktaşlılar penaltı bekledi. Ancak hakem "devam" dedi. Eğer penaltı verilseydi ağır olurdu. Daha sonra gelen 2. Beşiktaş golünde de tartışılacak hiçbir şey yoktu. 
Müsabakanın bu şekilde bitmesi herhalde Beşiktaş camiası kadar MHK'yı da sevindirmiştir. Yoksa Bülent Yıldırım'ın ilk yarıdaki kararları neticeye tesir etmiş olur ve gündeme otururdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.