Sahaya Yıldırım düştü!

A -
A +

MHK, Türkiye liglerinin yaş olarak en tecrübeli hakemini bu müsabakaya atadı. Bülent Yıldırım bilgi, birikim, kariyer, tecrübe ve kişilik yönlerinden bakıldığında bu maç için biçilmiş kaftan gibi görünüyor. Ancak son haftalarda çıktığı müsabakalardaki performansı dikkate alındığında formda olmayan bir hakemin tayin edildiği net olarak söyleyebiliriz. 
ÖNCE PENALTI SONRA AUT
12. dakikada Bülent Yıldırım, Atınç’ın Yasin’e müdahalesinde önce penaltı verdi. Fakat pozisyonun arkasında kaldığından dolayı pozisyonu net süzemedi, tereddütlüydü. Kıdemli yardımcı hakem Ekrem Kan da bu pozisyonda yardım edemedi. Bülent Yıldırım sonrasında fikrini aut olarak değiştirdi. Bu tereddüt her iki takım oyuncularının da şiddetli itirazlarına maruz kaldı.
TALİSCA’YA KIRMIZI
22’de ise Talisca’nın Selçuk’a yapmış olduğu harekete sarı kart gösterdi. Burada Talisca, Selçuk’un ayağına bilerek bastı. Hareket rakibi sakatlayıcı nitelikteydi. Doğru karar kırmızı kart olmalıydı. İkinci yarının hemen başında Podolski, Atınç’ı eliyle suratından itti. Podolski bu hareketi yaparken Bülent Yıldırım’ın arkası dönüktü. Burada Podolski kesinlikle sarı kart görmeliydi.
SELÇUK ATILMALIYDI
51’de Selçuk, Talisca’yı faul yaparak durdurdu. Bu faul, “umut vaad eden bir atağın kesilmesi” idi ve sarı kart gerektiriyordu. Daha önce sarısı olan Selçuk oyundan ihraç edilmeliydi.
Q7’YE DE PENALTI VAR
61’de G.Saray ceza alanında Carole’un dikkatsizce savurduğu ayağı Quaresma’ya gelince Beşiktaşlılar haklı olarak bir penaltı kararı bekledi. Ancak Bülent Yıldırım yine arkada kaldığı için penaltıyı süzemedi.
Her iki takımın da birer penaltısını vermeyip, birer oyuncusunu da ihraç etmeyince; müsabakaya hatalı kararlarla damga vurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.