Kök hücre nakli olmazsam kör olacağım!

A -
A +
Saygıdeğer Feridun Ağabey, size daha önce 2 defa yazmıştım. Tekrar derdimi yazmak zorunda kaldım. Ağabey benim gözlerimde tavuk karası gece körlüğü var. Kök hücre nakli olmam gerekiyor ama maalesef hiç imkânım yok. Kök hücre nakli olmazsam kör olacağım. Yardımınızı istiyorum İstanbul Bağcılar’daki ismi sizde mahfuz üniversite hastanesinde doktor acil kök hücre nakli olmam gerektiğini söyledi. 30 bin lira para talep ediyor ama maddi durumum yok. Doğru düzgün çalışamıyorum. Kış aylarında hiç çalışamıyorum. Çok daraldım bunaldım, dayanacak gücüm kalmadı. Psikolojim alt üst oldu. Bankalara çok borcum var. Düzenli çalışamadığım için banka borçlarımı ödeyemiyorum. Ağabey senden son kez ricam Allah aşkına sesimi Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sağlık Bakanımıza, iş adamlarına duyurabilir misin? Birçok haber kanalını aradım dönüş yapan olmadı. Kış gelmeden iyileşmek istiyorum. Telefon bilgimi de size iletiyorum. Lütfen sesimi duyurur musunuz? Saygılarımla...
          Rumuz: “Engelli”
 
 
Sinan Bey Camii tuvaletleri Kastamonu’ya yakışmıyor!
 
“Selamünaleyküm. Sizin ve değerli okuyucularımızın geçmiş bayramınızı tebrik eder iki cihan seadeti dilerim. Ağabeyciğim bayramda seyyidler şerifler ve evliyalar şehri Kastamonu’daydık. Eş dost kabir ziyaretleri gerçekleştirdik. Kastamonu’ya ilk girişte Sinan Bey Camii yanında çocuk parkı ve helalar var. İki senedir rezalet, aynen devam ediyor. Namaz için Sinan Bey Camii'ne gittik. Bahsettiğim caminin avlusunda bay bayan tuvalet ve abdest alma yeri mevcut ama maalesef rezalet, pislik… Bırakın kullanmayı bakmaktan bile hayâ eder kusarsınız… Abartmıyorum ne temizlik ne bakım, leş bağlasan durmaz… Ne Kastamonu’muza ne Kastamonululara yakışmıyor. Buradan, başta Kastamonu Belediyemize, Sayın Kastamonu Valimize ve yöredeki iş adamlarımıza sesleniyorum. Çok acil el atılması lazım buraya. Bu kadar olmaz her sene aynı durum bir el atmaz mı yetkililer? Haberleri yoksa sizin aracılığınızla buradan haber veriyorum.
Ağabey ikincisi de dönüşte ‘Kuzey Marmara Otoyolunu kullanalım’ dedik. Maşallah çok güzel yapmışlar ama çok fahiş bir fiyatlandırma var… Bolu tarafından girdik, Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın gişelerden çıktık. 115 TL çıkışta 85 TL de köprü ücreti verdik. Toplamda 200 TL. Dedim ki yapan firma için “Arkadaş bir daha mı tövbe. Yol da köprü de senin olsun. Bu kadar fiyat olmaz. Yapılan hizmeti bu fahiş fiyatlarla gölgelemenin ne anlamı var. Bu kullanımım ilk ve son. Şahsen zaruret olmadan bir daha asla kullanmam. Hoşça kalın...”
       Taşköprülüzade Taha Ufuk Acar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.