Ne belediyenin ne elektrik kurumunun ve karayollarının ilgisi var?

A -
A +

Ne belediyenin ne elektrik kurumunun ve karayollarının ilgisi var?

Feridun Ağabey, bu derdimizi defalarca belediyeye ve yetkililere yazmamıza rağmen bir gelişme olmadı. Biz de üzülerek ve mecburen sizin aracılığınızla derdimizi Sayın İstanbul Valiliğine arz ediyoruz.

1) Başakşehir Sular Vadisinde Başakşehir Belediye Nikâh Salonunun 150 metre aşağısında bir üst geçit var. Bu üst geçidin ayakları vadinin içerisindedir. Bu geçidin bir tarafının yağmur pimaşları yoktur. Yağan yağmurlar köprünün ayaklarından aşağıda göllenmektedir. Yağmur alan ayağın betonları parçalanmış dökülmüş demirleri paslanmış dışarı çıkmıştır; tablası da berbat durumdadır. 6 aydır defalarca Büyükşehir’e bildirmeme rağmen bir gelişme olmamıştır.

2) İkitelli Atatürk Bulvarından başlayıp tepedeki Garanti Bankasının sağından aşağıya inen 2720 Sokak Başakşehir 2, 3, 4 ve 5’inci etap İSTOÇ altındaki kavşaktan 4’üncü etap Shell’i geçtikten sonra Reşat Nuri Gültekin Caddesi başlangıcına kadar. OYAK Kentin kavşağından başlayıp Atilla Caddesinden Kayaşehir sapağına kadar bu yerlerde aydınlatma direkleri var ama aylardır lambalar yanmıyor yollar çok karanlık.

3) Yine 4’üncü etap Shell’den Başakşehir’e giderken 3’üncü sinyalizasyon ışığının orası (Yolun Gidişli Gelişli teke düştüğü yer) zifiri karanlık. Aydınlatma direklerinin konulması yaklaşık 2 yıldır elektrik kurumuna belediyeye kara yollarına belirtmemize rağmen bir gelişme olmadı. Buraya lütfen aydınlatma direklerinin yapılması gerekiyor…

4) Yine Başakşehir Reşat Nuri Gültekin Caddesinde akşam olmadan yaklaşık bir buçuk iki saat önce yanıyor. Lütfen gerekli ayarlamaları yapın boşuna yanmasın.

5) Avcılar gişelerinden çıktıktan sonra Haramidere’ye kadar olan kısım (Avcılar-Haramidere bağlantısı) aydınlatma lambaları yanmıyor.

6) Hadımköy gişelerinden çıktıktan sonra TÜYAP’a kadar olan kısımda aydınlatma lambaları yanmıyor. Bu konuları ilgili Büyükşehir ve Başakşehir Belediyelerine, Elektrik Kurumu ve Karayollarına defalarca bildirmemize rağmen bir gelişme olmamıştır. Düşüncelerimin değerlendirilerek gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla.

          Musa İshakoğlu

 

 

Haklı davamızda muhatap bile alınmıyoruz!

 

“Feridun Ağabey sizlere ailemle birlikte bir trafik yolculuğunda yaşadığım ve akabinde haklı iken haksız duruma düşürülmek istendiğim ama soruşturmadan alnımın akıyla çıktığım ve karşı dava açtığım üzüntü verici gelişmede dava açılan muhatabımın kimliği ve kurumsal aidiyeti sebebiyle olsa gerek bir türlü karar verilemeyen süreç yaşamaktayım. Bu durum ailesinin ve çocuklarının yanında küçük düşürülmek istenen bir baba ve bir vatandaş olarak gerçekten onurumu rencide etmektedir. Haklı davamızda muhatap bile alınmıyoruz. Detaylı bilgi ve iletişim bilgilerim sizde mahfuz olmak üzere en son CİMER’e gönderdiğim yazımı sizlerin aracılığıyla buradan da duyurmak istiyorum” diyerek birkaç sayfa hâlinde süreci anlatan değerli okuyucumuz T.T'ye;

Yaşadıklarınız ve daha sonra yaşanan süreç, sizin de belirttiğiniz gibi hukuka aksetmiş bir süreçtir. Burada bahsettiğinize göre değerli avukatınız da zaten süreci takip etmekte imiş. Dolayısıyla köşemizin formatı gereği yetkililerin veya kamuoyunun bilmesi gereken ama herhangi bir şekilde iletişim kurulamayan bir durum söz konusu değildir. Zaten gerekli mercilere gerekli hukuki başvurularınız yapılmıştır. Hukuki sürecin niçin geciktiği veya gecikip gecikmediği konusunu yargıyı etkilemeye matuf şekilde takip etmek veya hatırlatmak ise takdir edersiniz ki bizim yetkimiz dâhilinde olmayan bir konudur. Saygılarımızla. (F.A.)

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.