Çanlar Trabzon için çalıyor

A -
A +

Trabzonspor'a eleştiri yapacak olan, bu gidişle istişareye yatması gerekecek!.. Çünkü Trabzonspor'un bir haftası diğer haftasını mumla aratıyor. Beşiktaş önündeki istekli, inançlı Trabzonspor'la, Bursaspor karşısında yenilgiyi önceden kabullenmiş Trabzonspor arasında büyük farklılıklar var.

Eğer bir takım bu kadar kolay gol yerse, sen istersen Messi veya Ronaldo'yu transfer et, onlar bile bu defansa yetişemez!.. Bamba'ya daha Afrika Kupası'na gitmeden "Bomba" ismini taktım. Lüle lüle saçlarıyla birlikte futbolu da gitmiş Bamba'nın!.. İki bek, sanki yol geçen hanı. Orta sahada Serkan'ın oynaması, Trabzonspor'un bir eksikle mücadele etmesine sebep oluyor. Burada Serkan oynayacağına, bana göre Alanzinho veya Colman oynasa en azından "çakma"sından daha iyi olur diye düşünüyorum. Onur'u yediği son golden dolayı eleştirmek bence insafsızlık olur. Bugüne kadar Trabzonspor'u ayakta tutan Onur'un kırk yılda bir hatası oluversin...Trabzonspor'un eksikleri o kadar çok ki, iyi yönlerini görmek mümkün olmuyor. Bursasapor, Batalla ile bir harika... Bu bücürü seyretmek insana zevk veriyor. Kısa boyuna rağmen, hava toplarında adeta bir kule oluyor. Dün attığı iki gol de muhteşemdi. Batalla'nın bu kadar iyi oynaması, Bursaspor'un aleyhine. Çünkü Arjantinliyi tutmak bu saatten sonra çok zor. Dört büyük şimdiden açık çeki önüne koymuştur bile...Bursaspor'un da defansı, Trabzonspor'u aratmıyor. Özellikle Serdar Aziz ve Vederson çok kötü günündeydi. Belluschi de ikinci bir Batalla. Çok iyi işler yapıyor. Top ayağına çok yakışıyor ve en önemlisi çok seviyor. Bir de Şener'i çok beğendim. Sağlam fiziği mükemmele yakın top tekniği ve attığı golle Bursaspor'u dün sırtlayanların başında geliyordu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.