Sen neymişsin Henrique!

A -
A +
Bu Henrique değilmidi ki bundan öncekiler tarafından beğenilmeyip oynatılmayan ve  hatta gönderilmesi bile istenen. Peki şimdi ne oldu da bu Henrique, Avrupa'da, Trabzonspor'u attığı mükemmel gollerle taşıyor. O zaman bu işte bir iş var (!) Ya Henrique futbolcu olduğunu hatırladı (!) ya da o'nu oynatmayanlar, hatta adam yerine koymanlar (!) bu işten nasibini almamış!
Henrique, Dinamo Minsk maçında da hem oynadığı futbolla, hem de attığı golle bundan önce kendisine yapılanları protesto ve tekzip etti!
Mustafa Reşit Akçay'ın, geldiği günden beri Trabzonspor'a büyük bir kazanç olduğunu yazdım ve söyledim. Akçay,Trabzon'da şimdiye kadar yaptıklarıyla alkışı hak etti.
Trabzonspor için Dinamo Minks, bence leblebi çekerdek! Bordo-mavililer için esas rakip, bu turdan sonra play-off'ta olacak. Trabzonspor ile Minks'in aynı kulvarda oynaması futbol adına büyük zul (!) çünkü aralarında en az beş gömlek fark var.
Trabzonspor'u şimdiden, Avrupa'da dev adımlarla yaptığı bu yürüyüşünden dolayı kutluyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.