Colman baltalıyor!

A -
A +

 Şenol Güneş'e yaptığı hareketten sonra ben bu Colman'a taktım (!) nasıl takmayayım dün akşam Mustafa Pektemek'in ayağını kırmak için öyle bir girdi ki, gözlerimi kapadım!

Halis Özkahya, bunu nasıl atladı anlayamadım. Bu hareketin karşılığı direkt kırmızı karttı. Kaldı ki, Colman'ın sarı kartı da vardı. Arjantinli oyuncu, sert oynamıyor, haince oynuyor! Çünkü hem para kazanıyor hem de bizi hiç mi hiç sevmiyor!Mustafa Akçay'ın yanındayım ama eğer Avrupa maçlarının flaş adamı Adrian yedek kulübesinde böyle oturursa o zaman da bu kararımı gözden geçiririm! Adrian'ın bu takımda hasta, sakat hali bile oynar.Akçay'ın on birinde Alanzinho'nun yeri de yanlıştı.Alanzinho'nun çizgide ne işi var? Volkan, hâlâ kendi kendisiyle kavga ediyor. Bir türlü Trabzonspor'la barışamadı! Malouda, çok kötü bir futbolcu! Demek ki yalnız üç büyükler değil Trabzonspor'da böyle hatalar yapabiliyor! Takımın en iyisi kaleci Onur ile defansın belkemiği Aykut'tu. Olcan, zaman zaman yerini yadırgadı. Olcan gibi bir futbolcu bence burada harcanmamalı.Beşiktaş, Samet'in Beşiktaş'ı; bir adım ileri gitmemiş. Bence Bilic'in, Escude'den farkı yok! Escude'yi bu takımda oynatan bir teknik adamı sorgulamak gerekir!  Almeida, Oğuzhan ve İbrahim Toraman yedek kulübesinde, bir o kadar lüzumsuz sahada! Yeni transfer Atiba Hutchinson için konuşmak daha erken. Ancak ilk maçı olmasına rağmen takıma uyum açısından benden tam not aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.