Dalga geçti!

A -
A +
UEFA, şikeyle uğraştığı kadar, bir de Avrupa Ligi'nde oynayan takımlara bir el atsa!
Kukesi, her yönüyle tam bir skandal. Sahası, tribünleri, hatta ismiyle, kısaca her şeyiyle itici bir takım Kukesi!  Arnavut takımı, bu saydıklarımın hiçbirinden nasibini almamış, amatör bir takım bile olamamış! Sağdan soldan futbolcu diye toplanmış11 adam, vakit geçirmek ve kötü oynama adına sahaya çıkmış ve birbirleriyle yarış içinde!
Bırakın Trabzonspor'u, Trabzonspor 1461 bile bu Kukesi'ye beş basar!
Trabzonspor rakibini etüt ettikten sonra 90 dakikayı bir antrenman havası içinde götürdü. İstediği gibi oyunu hızlandırdı, yavaşlattı. Sahanın tek hakimi Trabzonspor'du Mustafa Akçay, ilk kez ideale yakın olan bir takımı sahaya sürdü. Bosingwa, sakatlığı nedeniyle hâlâ siftah yapmadı. Bu adam oynamadan böyleyse, oynamaya başladıktan sonra Trabzonspor'un vay haline! Malouda ise her halde Beşiktaş maçında, Volkan ile yaptığı ağız dalaşından sakatlanmıştır!
Bir de Henrique var ki, bu sene özellikle Avrupa maçlarında altın yılını yaşıyor. Kukesi karşısında da Brezilyalı attığı golle takımını tura taşıdı. Henrique'nin yanına iyi bir partner bulunursa, Trabzonspor'un keyfine diyecek olmaz!
Trabzonspor için gerçek Avrupa macerası şimdi başlıyor. Ancak Trabzonspor, geçtiğimiz yılların Trabzonspor'undan çok farklı; bu fark da Mustafa Akçay'dan geliyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.