FETÖ-PKK-28 Şubatçı koalisyonu haddini bilecek

A -
A +
Sevgili okurlarım sizlerin çok iyi bildiği gibi hem FETÖ ile hem PKK hem DHKP-C ile, hülasa ülkemizi hedefleyen tüm terör örgütleriyle ölümüne mücadele eden milliyetçi ve muhafazakâr bir yazarım. Bu alçak terör örgütleriyle kalemimle savaşmak milletime ve bu ümmete karşı benim kutsal vazifemdir. İşte zaten o yüzden bu teröristler bir koalisyon hâlinde sürekli beni hedef gösteriyorlar.
Daha önce benim üzerime olan kardeşimin yaşadığı eve beş kurşun yağdırdı bu teröristler. Umurumda bile olmadı, çünkü bu yolda şehit olmak da benim için şereftir. Ben solcular karşısında ezilen bazı aşağılık ödlek tavuklar gibi ölümden korkmam. Şehadet biz Müslümanlar için kutsal mertebedir.
Emekli Hâkim Albay Ahmet Zeki Üçok, FETÖ’nün suikast timinin hedefinde olan 7 kişi açıkladı. Biri de benim. Vatan haini Fetullahçı teröristlerin infaz listesinde olmak benim için onurdur. Mümin kardeşlerim hiç merak etmesin ki, ben asla yılmayacağım ve son terörist tasfiye edilinceye kadar savaşmaya devam edeceğim...
İşte şimdi bu alçak FETÖ bir yıl önce yaptığım konuşmayı önce bekletiyor, sonra önünü arkasını kesip cımbızlayarak yine beni hedefe koyuyor. Bu FETÖ operasyonuna hemen, önce PKK’lı teröristler, sonra da 28 Şubatçılar sahip çıkıyor. Türk milletinin düşmanı koalisyon yine devrede. FETÖ’nün Karlov suikastından hemen sonra tam 1 yıl önce yaptığımız programı yeni yapmışız gibi sahtekârca sunan herkes alçaktır ve bunun bedelini hukuken ağır ödeyecektir.
Hem FETÖ hem PKK şu an kendileri iç infazlara ve suikastlara hazırlandığı için 1 yıldır elinde beklettikleri konuşmayı kesip biçerek Türk devletini hedefleyen algı operasyonu yapıyor. Bilakis DEVLET şu an Fetullah’ın ulûhiyetini sorguladığı için FETÖ’nün iç infazla öldürmek istediği genç cemaatçilerin can güvenliğini korumaya çalışıyor. Aynı şekilde Kandil’i sorgulayan Kürt aydınlarını öldürmeyi şu an PKK hedefliyor ve DEVLET o Kürt yurttaşlarımızı korumaya çalışıyor.
PKK terör örgütünün emrinde çalıştığı herkesçe bilinen Garo Paylan ve Filiz Kerestecioğlu yaptıkları kara propagandaya işte PKK’nın bu cinayet planlarını örtmenin telaşı içindedir. Her ikisi de bu suçları dolayısıyla tıpkı Selahattin Demirtaş gibi Türk mahkemelerince yargılanacaktır. Kerestecioğlu denen tip ömrü boyunca PKK terörünün infazlarını ve işkencelerini desteklemiş bir komünisttir. Bu PKK’lı kadın kendisi işkenceci ve infazcı bir terör örgütünün elemanıdır. Kürt de değildir ve bilakis dindar Kürt halkının düşmanıdır. HDP demek PKK terör örgütü demektir ve teröristlere bu millet itibar etmez. Bakın ben, terörist olunmadıkça her türlü fikrin özgürlüğünü savunan demokrat bir adamım. Bir insan “PKK terörünü kınıyorum ama bağımsız Kürdistan istiyorum” derse ben tamamen zıt olduğum bu kişinin ifade özgürlüğünü sonuna kadar savunurum ama PKK terörüne terör diyemeyen herkesin PKK’lılardan farkı yoktur.
Kendileri infazcı ve işkenceci olan Fetullahçı teröristlerle PKK’lı teröristlerin Türkiye düşmanlığında buluşmasını anlıyorum ama ya Murat Yetkin ile Nedim Şener’e ne oluyor? İkisi de 28 Şubat askerî darbesini desteklemiş bu iki isim muhafazakâr bir Müslüman olduğum için benden intikam alma peşinde mi? İkisi de 1 yıl önce Fetullah’ın emriyle Rus Büyükelçi Karlov’un öldürülmesinden sonra haklı bir tepkiyle yaptığım konuşmayı dün yapmışım gibi sunmaktan utanmıyor mu? Son 1 yılda DEVLET tüm yaşadığı haksızlıklara rağmen ne infaz yaptı ne de işkence. Hukuk içinde mücadele ediyor bu DEVLET. Oysa Murat Yetkin’in "taptığı" Batı devletleri en başta ABD düşmanlarıyla mücadele ederken Guantanamo gibi yerlerde cayır cayır işkence de yapıyor, takır takır infaz da yapıyor. Ben de o konuşmada zaten ABD’nin ve İsrail’in yaptığı bu işkenceler ile infazlardan bahsettim ama sonunda bizim Türkler olarak bunları yapmayacağımızı ifade ettik o programda. Ama o bölümü kesiyor FETÖ ve Yetkin ile Şener de bu FETÖ numarasını kasten yiyor!
Solcu olup tarihin gördüğü en büyük işkenceci katil Ernesto Guevara’ya hayran olan sizlersiniz. Biz muhafazakâr Müslümanlar işkencenin bir insanlık suçu olduğuna iman eden insanlarız. Fakat bir yanağımıza vurana öbür yanağımızı da uzatmayız. Elbette Türkiye’nin ve İslam’ın düşmanlarına karşı galip geleceğiz. Niye siz ikiniz FETÖ’nün bana karşı kullandığı söylemle konuşuyorsunuz? İkiniz de Fetullahçı terörist Eyüp Can ile kankaydınız 15 Temmuz gecesine kadar. Yoksa bu kardeşlik yeniden mi depreşti? Murat Yetkin bu vesileyle Londra’da Eyüp Can’ı hiç ziyaret etti mi son 2 yılda? Bize anlatsın bakayım!
Öte yandan Nedim Şener kendi grubunda program yapan Nazlı Ilıcak’a ağzını açamadı. Kumpasçı FETÖ’cü polis şefi Tufan Ergüder kaç kez ağırlandı kendi kanallarında, ses edemedi. Kendi gazetesinde FETÖ’cü polislerle yakın olanlara ne diyebildi?..
İşte sevgili okurlarım bütün bu gördüğünüz kumpas döngüsünde ortak tek hedef vardır: Milletimin, Devletimin ve Ümmetimin hakları için ölümüne mücadele eden beni tasfiye etmek. FETÖ’nün de, PKK’nın da, 28 Şubatçıların da hedefi ortaktır. Sakın bu güçler birbirinden farklıdır gibi bakmayın hayata. Bunlar yeri geldiğinde ortak düşmana karşı koalisyon olmayı çok iyi bilirler ama çok şükür ki bu topraklarda artık onların saltanatına başkaldıran milyonlar da vardır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.