Şehitler bazılarından bir PKK'lı kadar hürmet görmüyor

A -
A +
Biz Türk milletiyiz. Buradaki millet ırkçılık değil, herkesi kucaklayan üst bir şemsiye gibidir. Bu topraklarda çok şehitler verdik. Asker, polis, çocuk, kadın Türkiye için, vatan toprakları için şehit oldular. Her ne kadar istemesek de, şehit vermeye devam ediyoruz.
Dün gazetelerde yürek burkan bir şehit haberi daha vardı. Mardin Emniyet Müdürlüğü'nün Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuvat Ankara'da gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Eşi ve iki kızı öksüz kaldılar. Tufan Kansuvat defnedilirken Diyarbakır'da da analar PKK'nın kaçırdığı evlatları için seslerini duyurmaya çalışıyorlardı. Alçak terör örgütü PKK küçücük çocukları analarının elinden alıyor ama bazıları bunu görmüyor.
PKK orman yakıyor, birileri oralı bile olmuyor. PKK olayı üstleniyor, gene ses çıkarmıyorlar. Kaz Dağları bahanesiyle, üç tane ağaç diyerek ortalığı yakanlar PKK'nın çocuk kaçırmasına ağızlarını açamıyorlar. Sizler ne biçim insanlarsınız!
Bu ülkenin sanatçılarının bir kısmı resmen PKK'yı destekliyor. Aydınların bir kısmı ölüm sessizliğinde. İki PKK'lı geberse devlet katliam yaptı diyorlar. Devletimiz haklı operasyonlar yapıyor, bunlar devlete "seri katil" diyor. PKK sınırlarımızda devlet kurmak istiyor, ülkeyi bölmek istiyor bunlardan çıt çıkmıyor.
Nerede bu barış akademisyenleri? 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti düştü diye yönünü PKK'ya çevirenler, havaya bakıp "devlet katliam yapıyor" diyen barış akademisyenleri nerede? Diyarbakır'daki analara bir bakın. Sizlerin de evlatları var. Hiç kendinizi o anaların yerine koyuyor musunuz?
Tufan Kansuvat'ın eşine ve iki kızına bakın. Alçak PKK iki küçük kızı babasız, yetim bıraktı. Bu ülkede şehitler bazılarından bir PKK'lı kadar hürmet görmüyor, PKK kadar haber değeri taşımıyor. Yasin Börü'ler, Eren Bülbül'ler yok sayılıyor.
Evet, bazı sanatçı ve aydın müsveddeleri, neredesiniz? Seslerinizi duyamıyoruz. Kaz Dağları, Gezi için ortalığı yıkıyordunuz, niye sesiniz çıkmıyor? Ne yaparsanız yapın, ne ederseniz edin amacınıza ulaşamayacaksınız. Bölücüler, PKK, FETÖ bu topraklarda kazanamayacak. Kaybetmeye mahkumsunuz.
Şehitler veriyoruz, acılarımız var. Yürekler yanıyor. Doğru ama günün sonunda Türk devleti ve milleti bu mücadeleyi kazanacaktır. Hainler, alçaklar, bölücüler tarihe baksın.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Seçim ve sandık dışında çare yok
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.