Jeffrey Epstein, Ehud Barak, MOSSAD ve tuhaf bağlantılar

A -
A +
Türkiye'de en ciddi konular saçma sapan komplo teorileriyle işlendiği için yeteri kadar irdelenmiyor. Yurt dışındaki meseleler de aynı şekilde akıl süzgeciyle değil genelgeçer laflarla izah ediliyor ya da sloganlarla anlamı öldürülüyor. İngiltere, MOSSAD, İsrail, Amerika yaptı deyip işin özüne inilmiyor. Böyle yazılar ne okunuyor ne de itibar görüyor.
Son 1 haftadır Amerika'da patlak veren çocuk pedofili Jeffrey Epstein ve onun tuhaf bağlantılarını okuyorum. Burada şu an okuduklarınız Amerikan ve İngiliz medyasından derlediklerimin çok kısa bir özeti. Derinlere indikçe öyle bağlantılar ortaya çıkıyor ki, insan küçük dilini yutuyor.
Epstein'in cezaevinde intihar süsü verilen ölümü ve garip bağlantıları aslında işin içinde başka şeyler olduğunu ortaya çıkarıyor. Nasıl mı? Tek tek anlatalım...
Jeffrey Epstein Silikon Vadisi'ndeki teknoloji devlerinin sahipleri ve tepe yöneticilerine yakın biri. Hedonist ve haz delisi olmuş tipler Epstein'in Latin Amerika, Afrika, Ukrayna, Belarus, Avrupa'dan getirdiği yaşı reşit olmayan küçük kızları istismar ediyordu. MOSSAD'la bağlantısı bariz Epstein küçük kızları kullanan bu devasa isimleri belli ki videoya çekiyordu. Onlardan karşılığında büyük paralar alıyordu. Sadece para alsa iyi. Aynı zamanda ağa düşen bu kişilere şantaj yaparak onların teknoloji şirketlerine de istediklerini yaptırıyorlardı.
Epstein'in yakın bağlantılı olduğu isimler kimlerdi dersiniz? Google kurucularından Sergey Brin, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg, Tesla CEO'su, Microsoft'un sahibi Bill Gates ve LinkedIn kurucularından Reid Hoffman.
İşte bu isimlerle yakın bağlantısı olan Epstein'in halkasına bir bakmak lazım. Epstein'in en yakın arkadaşlarından biri eski İsrail Başbakanı Ehud Barak. Barak geçmişte İsrail askerî istihbaratının da başkanıydı. Peki Ehud Barak şu an ne iş yapıyor? Carbyne911 ya da kısa adıyla Carbyne teknoloji şirketinin Başkanı. Bu şirket özellikle Amerika'da kitle saldırılarının önüne geçmek için acil arama ve bireysel tanıma programları geliştiriyor. Amerikan medyasında yazılanlara göre Carbyne sosyal medyayı da sıkı takip edip Filistinlileri izleyerek yapılacak bireysel eylemlerin önüne geçiyormuş.
Carbyne sadece bir teknoloji firması değil. İsrail askerî istihbarat birimi Unit 8200'le yakın teması var. Bu birimde yetişen çoğu eleman teknolojiyi iyi bildiği için belli yaşlara geldikten sonra ayrılıp Microsoft, Google, Facebook'ta çalışmaya başlıyorlar. İzleme yapan Unit 8200 ve Carbyne şirketleri, teknoloji devlerine geçen eski elemanlar sayesinde bu devasa sosyal medya araçlarının yazılımlarına bir "back door (arka kapı)" açıyorlar.
Açtıkları bu arka kapılarla Facebook, Twitter, Instagram gibi yerlerde İsrail'i boykot eden ya da eleştiren kim varsa adım adım izliyorlar (tracking). Benjamin Netanyahu bir söyleşisinde Unit 8200'ün bu yaptığını açıklayarak sır olmaktan çıkarmıştı.
Şimdi Epstein burada ne yapıyordu? Carbyne ve onun sıkı bağlantılı olduğu İsrail askerî istihbarat birimi Unit 8200'ü fonluyordu. Epstein paraları da uçağına alıp küçük çocukları istismar eden dünya çapındaki şöhretlere ya da zenginlere şantaj yaparak elde ediyordu.
Jeffrey Epstein,  Ehud Barak, MOSSAD ve tuhaf bağlantılar
Carbyne'i fonlayanlardan biri Epstein'in yakın arkadaşı Peter Thiel. Peki Thiel kim? 2016 Başkanlık seçimlerinde Trump için en büyük bağışı yapan kişi. Ayrıca aynı Carbyne gibi kitle katliamı yapacak kişileri eyleme geçmeden önce tespit edecek sistemler geliştiren Palantir şirketinin sahibi. Thiel'in şirketi Palantir "suç öncesi yazılımı (pre crime software)" geliştirdi ve bunu birçok Amerikan eyaletinde uyguluyor. Kiminle? Bingo, bildiniz, Carbyne şirketiyle. Palantir şirketinin bir merkezi de Tel Aviv'de. Peter Thiel, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile de yakın arkadaş.
Jeffrey Epstein,  Ehud Barak, MOSSAD ve tuhaf bağlantılar
Peter Thiel-Benjamin Netenyahu
 
Suç öncesi kavramı bizde pek bilinmiyor ama yakın zamanda adı daha çok duyulacak. Daha önce Carbyne'de Trae Stephens şimdi Palantir şirketinde çalışıyor. Stephens Trump'ın kampanyasında çalışmış. Ama daha önemlisi İç Güvenlik (Homeland Security) Başkanı Michael Chertoff'un emrinde hizmet vermiş.
Jeffrey Epstein'in tuhaf bağlantıları bunlarla bitmiyor. Epstein'in kız arkadaşı ve uçakla küçük kız taşıma hizmetini beraber yaptığı kişi Ghislaine Maxwell. Epstein'in sır küplerinden biri olan Ghislane Maxwell'in babası Robert Maxwell İngiltere'de bir medya imparatoruydu. İsrail istihbaratı MOSSAD ve CIA'le yakın iş birliği yapmış biri. Robert Maxwell 1991'de Atlantik Okyanusu'nda lüks bir yattan düşüp ölmüş ve ölümü gizemini hâlâ koruyor. Ghislane Maxwell Tesla CEO'su Elan Musk'a yakın biriydi.
 
Jeffrey Epstein,  Ehud Barak, MOSSAD ve tuhaf bağlantılar
Ghislane Maxwell-Elan Musk
 
Epstein'in yakın ilişki içinde olduklarından biri de iş adamı Leslie Wexner. Victoria's Secret iç çamaşırlarının sahibi. Milyarder Wexner Carbyne şirketine ciddi miktarda bağış yapmış biri. Pedofili işine bulaşmış ve Epstein'in uçağıyla adalara seyahatin müptelası kişi...
Daha yazacak çok şey var ama özetle denilen şu: Epstein, Ehud Barak ve kız arkadaşı Ghislane Maxwell üzerinden MOSSAD'a çalışıyordu. Teknoloji devlerini küçük kız istismarları üzerinden İsrail'e mahkûm etti. Carbyne ve Unit 8200'e ağına düşürdükleri üzerinden büyük bağışlar yaptırdı. Amerikan şirketlerine yazılımlar üzerinden "back door (arka kap)" açtırdı ve İsrail hepsini izledi.
Bazı Amerikan sırları İsrail'e geçince CIA devreye girdi ve Epstein cezaevinde öldürüldü. Çok daha girift ve tuhaf ilişkiler söz konusu. Onları da ilerleyen zamanlarda yazarız...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.