Büyük siyasetçi ve devlet adamı Sayın Devlet Bahçeli

A -
A +
Türk siyasetinin en büyük şanslarından biri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli. Sayın Bahçeli 1999’dan bu yana sağduyu ve ilkeli siyaset noktasında Türkiye’nin normalleşmesi ve huzurun hâkim olmasında büyük katkı sağladı. 
2007’de 367 kararının bozulmasında Meclis’e girerek vesayet odaklarının oyununu ters yüz eden Sayın Bahçeli’ydi. Onaylamadığı çözüm süresince hep makul ve akla uygun eleştirileri yaptı. Sağduyunun sesi oldu... 
15 Temmuz sonrası yeni sistemin oturmasında Sayın Bahçeli ve ekibinin katkıları çok büyük. Büyük bir devlet adamı olgunluğuyla sorunların aşılmasını sağlamıştır. 
En kötü ve sıkıntılı anlarda devletin ve milletin yanında yer alan Sayın Bahçeli bunun en son örneğini Kayseri’de gösterdi. Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinin Kayseri'ye getirilmesine izin verilmeyeceği açıklaması yapmıştı. Cenazenin kente gelişi sırasında bir grubun "cenazeyi yakacaklarını" söylemesinin ardından Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, Sayın Bahçeli tarafından görevinden alındı. Yeni başkan atanana kadar Kayseri Ülkü Ocağının kapalı olacağı açıklaması yapıldı. 
İnsanlar hayattayken her türlü muhalefeti yaparız. Kıyasıya eleştiririz ama biri öldükten sonra onu gömdürmeyiz, cenazeyi yaktırmayız söylemleri doğru değil. Sayın Bahçeli doğru olanı yapmıştır. Türkiye’nin iyiliğini istemek budur. 
Sayın Bahçeli’nin aklıselim davranışlarının herkes tarafından takip edilmesinde ve örmek alınmasında fayda var.
 
Cem Küçük'ün diğer yazısı
HDP PKK’dan kopabilir mi ve Ayhan Bilgen’in eleştirileri
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.