FETÖ’nün Türkiye’ye verdiği zarar

A -
A +
Dün 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. yılıydı. FETÖ’cü alçaklar büyük bir askerî darbeye giriştiler ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkı sokağa çağırmasıyla darbe önlendi. 
7 Şubat 2012’den beri sistematik olarak Türkiye’ye saldıran FETÖ ayarı bozuk altın neslinin altın vuruş yapacağını düşündü ama başarısız oldular. Çok şükür FETÖ’cüler tarihin çöplüğüne gitti. Elbette bitti diyemeyiz ama FETÖ’yle mücadelede çok yol alındı. Bu sürede FETÖ’nün verdiği zarar da oldu. Bu zarar hem manen hem de maddi olarak oldu. 
Dün gazetemiz Türkiye harika bir 15 Temmuz eki verdi. O ekte FETÖ geniş bir şekilde işlenmişti. Kısaca özetleyelim. FETÖ’den temizlendikçe ordumuz çok güçlendi. TSK Doğu Akdeniz’den Libya’ya geniş bir yelpazede başarılar elde etti. 
Bugüne kadar 118 FETÖ’cü yurt dışından Türkiye’ye getirildi. Bu da MİT’in önemli başarılarından. Toplam 288 FETÖ davası vardı. Bir dava hariç hepsi tamamlandı. Yüksek yargıda onaylanmayı bekleyen dava sayısı az. 
FETÖ elebaşı Gülen ABD’den 7 defa istendi. 1.022 FETÖ’cünün yurt dışından iadesi istendi. Batı şimdilik direniyor ama er ya da geç Türkiye’ye bu FETÖ’cüleri verecek. Almanya, Fransa, Belçika bir noktadan sonra kâr zarar hesabı yapacak. En iyisinin vermek olduğunu kabul edecek... 
Bu arada ders kitaplarında FETÖ temizliği oldu. 135 bin FETÖ kitabı kütüphanelerden temizlendi. FETÖ’ye ait 29 yayınevi kapatıldı. FETÖ izi her yerden siliniyor. 
Ancak bu arada garip hatalar da yapılmıyor değil. Zihinleri nasıl bulandırdıysa FETÖ, bazıları bundan ciddi şekilde etkilendi. Nasıl mı? 
TRT 1’de yayınlanan “Mahrem” isimli belgeselin ilk bölümünde kepaze ötesi bir rezalete imza atıldı!.. FETÖ’nün karanlık ve kirli yapılanması Işık Evleri’nin anlatıldığı bölümde evin kütüphanesinde FETÖ kitapları yerine, FETÖ ile eskiden beri mücadele eden İhlas Grubu’na ait Ehl-i Sünnet âlimlerinin kitapları yer aldı!  FETÖ'nün sürekli saldırdığı Hakikat Kitabevi'nin kitaplarının sanki FETÖ kitapları gibi gösterilmesi "birilerinin başka hesabı mı var?"! sorusunu gündeme getirdi... 
Türkiye’de azıcık siyaset ve din kavramlarını bilen biri İhlas Grubu ve Hakikat Kitabevi’nin FETÖ ve benzeri sapkın oluşumlarla mücadele ettiğini bilir. FETÖ’nün İhlas Grubu’nu batırmak için neler yaptığı da ortada. Dizideki o bölümlerin ivedilikle çıkarılması gerekir. 
FETÖ’nün bitmediğini görüyoruz. Bazı beyinleri nasıl iğdiş ettiği de ortada. O yüzden tek bir FETÖ kalmayana kadar mücadele sonuna kadar devam etmeli.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.