Sosa sisi dağıttı!

A -
A +

Arjantinli yıldız, usta işi frikik golüyle Beşiktaş’ı korku tüneline girmekten kurtardı

Tamam, kabul ediyorum, “Bir kere insanın ters gitmesin işi; muhallebi yerken kırılır dişi” diye bir söz var. Ama akıl, fikir de var...
Gündüz oynansa, Beşiktaş-Mersin İY ve Trabzon-Beşiktaş maçları çok rahatlıkla gününde tamamlanabilirdi...
Ancak yayıncı kuruluşun esiri olmuş TFF, erteleme maçını da gece oynatarak futbol camiasının hayatından 35 dakikayı çaldı...
Neyse ki, 35 dakikalık rötarla direkten döndük...
Yoksa, erteleme maçını da erteleyerek “Guinness Rekorlar Kitabı”na girecekti ligimiz...

İkinci yarıyla birlikte Beşiktaş’ın kimyası bozuldu.
Bu durumda erteleme maçlarının payı ne kadar var bilinmez ama siyah-beyazlı futbolcuların büyük bir düşüş yaşadığı aşikâr.
Sezonun ilk yarısına damgasını vuran Mario Gomez ve Gökhan Töre’yi ara ki bulasın.
Şenol Güneş de bulamamış olacak ki, Gökhan’a 45, Gomez’e 64 dakika dayanabildi.
Başakşehir maçında kötü sinyaller veren, 1 puanı son 12 dakikada kurtaran Beşiktaş, Mersin İY karşısında zorunlu stoperleri haricinde ideal 11’le sahada olmasına rağmen oldukça etkisizdi.
Başakşehir karşısında 30 dakikalık performansıyla formayı kapan Quaresma’nın, 3 gün önce döktürdüğü statta yokları oynamasına, takım arkadaşları da eşlik edince, zaten sis yüzünden izleme keyfi düşen maç iyice eziyete dönüştü.
72’de Pedriel’in ceza sahasının hemen önünde yaptığı faul olmasa Beşiktaş, 2 puan daha bırakacaktı.
Tribünlerin imdat çağrısına yetişen Sosa, herkesin kaleyi bile görmekte zorlandığı anlarda, frikikten topu iğne deliğinden geçirerek takımını ipten aldı.

Sosa’nın usta işi frikiği olmasa Beşiktaş korku tüneline girebilirdi. Bu golün değeri sezon sonunda daha iyi anlaşılacak.

MAÇIN ADAMI

Jose Sosa

KIRILMA ANI

Pedriel’in 72’de yaptığı faul

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.