Bu kafayla olmaz!

A -
A +

Fenerbahçe’nin özellikle Kadıköy’de çift ön liberoyla çıktığı maçları kazanması neredeyse imkânsız

Fenerbahçe neden kazanamıyor? Teşhisi ve tedaviyi yapacak Aykut Kocaman ama onun da bu durumun farkında olup olmadığı konusunda çok emin değilim.
Çünkü; Fenerbahçe’nin 2 yıldır santrfora ve hem ofansif, hem de oyunun iki yönünü oynayabilen orta sahaya ihtiyacı olduğunu 10 yaşındaki çocuk bile biliyor. Geçen sene devre arasında söz kesilen Mehmet Ekici dışında, 9 transferinde, 4 savunmacı, 3 orta saha, 1’i son gün 2 forvet tercih eden Aykut Kocaman, sonra kendisi için “savunmacı hoca” denince kızıyor.
Soruya dönecek olursak; Fenerbahçe’nin kazanabilmesi için ön liberolardan birini kulübede tutup, takımın hücumunu organize edebilecek ve topu ön alanda tutabilecek bir orta sahaya ihtiyacı var. Giuliano sadece gol pası (asist) ve gol vuruşu yapabilecek bir oyuncu. Bu anlamda en doğru isim Mehmet Ekici ama onun da alternatifi yok!..

Başakşehir’in “üç büyükler”le oynadığı “sözde derbi” görülen maçlar artık “özde derbi”dir. Dün akşam Kadıköy’deki maç da bunun delilidir. Ligimizin üzerinde bir tempo ve 90 dakika bitmeyen bir heyecana tanık olduk.
Kazanmasına rağmen Başakşehir gerçek oyununu sergileyemedi. 
Zaman zaman önde baskı yapmaya çalışan Fenerbahçe de geçmiş maçlara oranla daha diri bir görüntü verdi. Ancak kronik problemi olan hücumdaki etkisizliği, 3 puanı kaybetmesinin ana sebebiydi.
Skrtel’in kafa golünde yardımcı hakem Serkan Ok’un kaldırdığı ofsayt bayrağını hiçe sayan Fırat Aydınus, doğru karar verse de, gol kararının veriliş şekli kesinlikle ofsayttı.
Fenerbahçe yönetimine bir tavsiye: Şampiyonluk yarışı yapmak istiyorsanız, Volkan Demirel’in yerine maç kazandıran “1 numara” almalısınız.

MAÇIN ADAMI: Volkan Demirel!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.