Gölde balık avı!

A -
A +

G.Saray, mecburi santrforu Sinan’ın göğüs dokunuşuyla Bornova gölünde büyük bir balık yakaladı

Golcüsüz Galatasaray, geçen hafta Ankaragücü’nü 6-0 mağlup etmişti etmesine de, ortada kayda değer bir rakip olmadığından bu farklı skor ölçü olamazdı.
Bu yüzden, Galatasaray’ın sert bir rakip olan Göztepe karşısında ve de üstüne mini gölete dönüşen zeminde yapacakları önümüzdeki haftalar için ölçü kabul edilebilecekti.
H H H
Galatasaray gibi pas oyununu seven ve teknik kapasitesi yüksek bir takım için sulu zemin büyük bir dezavantajdı ve bu sahaya da yansıdı. Başta Onyekuru ve Feghouli olmak üzere top tekniği yüksek oyuncular, İzmir’de âdeta çamura battı. Santrfor oynamaya çalışan Sinan Gümüş de bir diğer çamura batan futbolcu olunca, bütün yük sekiz Galatasaraylı futbolcunun sırtına yüklenmiş gibi göründü.
“Şans gözü pek olanın yanındadır” demişler.
Rakip hikâyeden kazandığı penaltıyı auta attı, iki topu da direğe nişanladı. Sahada gezinen mecburi santrfor Sinan Gümüş göğüs dokunuşuyla topu ağlara iterek gölde büyük bir balık yakaladı.
Gölde, pardon sahada ayakta kalanlar da vardı. Ndiaye, Marcao ve Mariano çok iyi oynadı. Ankaragücü maçında hiç zorlanmayan Marcao’ya ise ayrı bir paragraf açmak lazım. Brezilyalı stoper gerçek bir tartıdaydı dün akşam ve oldukça da isabetli bir transfer gibi göründü. Ancak uyarmakta da fayda var. Topla oynamayı fazla sevmesi ve aşırı öz güveni başına büyük problemler açabilir.
H H H
Tekrar olacak ama şampiyonluk için Başakşehir’i zorlayabilecek tek takım konumundaki Galatasaray, forvet transferini gerçekleştirebilirse yarışa ortak olabilir. Aksi bir durum sarı-kırmızılılar için felaket olur.

MAÇIN ADAMI: Mariano

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.